Delší kuchyňský nůž, primárně určený na krájení chleba, jenž však je v moderní kuchyni univerzálně použitelný. Široké ostří a dostatečná délka z něj činí optimální nástroj na krájení a řezání pro každého.
Použití té nejkvalitnější oceli s označením 3 CR 13 dává jasně najevo, že se nejedná o nějaký obyčejný nůž. Díky tomuto materiálu je ostří velmi trvanlivé a poslouží při zpracovávání prakticky jakýchkoli surovin zcela spolehlivě. Je vyroben z jedno kusu, rukojeť s hladkou povrchovou úpravou tvoří kvalitní nerezová ocel 18/10, běžně používaná například pro zhotovování lékařských instrumentů. Ostří vydrží neuvěřitelně dlouho spolehlivě břitké, případně je možné použít metody ručního dobroušení. Dostatečná délka zaručuje snadné a rychlé zpracování všech potravin, které se ocitnou na vašem pracovním pultu.